Nominera till Retail Awards 2017

Vem vill du ska få handeln stora utmärkelser på Retail Awards 2017?
Retail Awards lyfter, belönar och hyllar framgångsrika personer och satsningar i handeln. Hjälp oss att hitta ditt företag eller din kollega eller chef som ständigt strävar efter att ge kunden det lilla extra som ger inspiration och motivation till fortsatt utveckling i den svenska handeln.

Var med och kämpa om utmärkelser i tolv kategorier.

Vi söker…
Årets ledare
Årets totala köpupplevelse
Årets butikskoncept
Årets e-handel/omnikanalhandel
Årets hållbara butik/butikskedja
Årets logistiksatsning
Årets butikskedja
Årets lojalitetsprogram
Årets säkerhetslyft
Årets tillväxtföretag
Årets butikssäljare.

Läs mer om handelns stora utmärkelser och de olika kategorierna på retailawards.se. Skicka in ditt bidrag senast den 6 februari. Vinnarna koras den 15 maj på Stockholm Waterfront. Retail Awards arrangeras av Svensk Handel och Market.

Senaste inlägg