Vårens kurser! Se mer klicka på flik Svensk Handel

Vårens kurser är här
Svensk Handel Juridik erbjuder nu i vår kurser i Stockholm, Göteborg och Jönköping i Konsumenträtt och E-handelsrätt. I Stockholm och Göteborg kommer som tidigare kurser i Kommersiell hyresrätt/Lokalhyresrätt att hållas.

Inga förkunskaper krävs och kurserna är öppna för alla. Rabatt på kurserna ges för medlemmar i Svensk Handel. Vidare information om kurserna finns under respektive kurs. Samtliga kurser kan även beställas som halv eller heldagar för ditt företag.

Svensk Handel Juridik kan även skräddarsy en utbildning för just ditt företag och de speciella utmaningar som ni ställs inför. Ett vanligt upplägg är att anpassa någon av standardkurserna med gruppövningar avseende case specifika för just ert företag. Vi kan även komma och hålla kortare dragningar på ett frukostseminarium eller som en programpunkt på en konferens.

Om det är svårt att samla alla i ditt företag för en kurs erbjuder Svensk Handel Juridik webbaserade utbildningar där kursledaren håller kursen över Skype.

Senaste inlägg