Retail Awards vem vinner 2019

Publicerad: 2019.01.23   •   Senast uppdaterad: 2019.01.23   •   Kategori: Retail Awards

Vilka blir handelns vinnare 2019 – ni avgör

Nu pågår nomineringar till de olika kategorierna i Retail Awards för fullt. Passa på att anmäla dig, ditt företag eller någon annan som du tycker ska ha chans att bli finalist och kanske vinnare i någon av kategorierna. Passa på att göra det redan i dag – den 6 februari stänger nomineringssidan.

Retail Awards är handelns gala, där priser i tretton olika kategorier delas ut till värdiga vinnare inom handeln.

– Intresset för Retail Awards växer för varje år och allt fler nomineringar kommer in vilket vi ser som ett tecken det är viktigt att lyfta fram framgångsrika företag, eldsjälar och satsningar inom handeln, säger Thomas Karlsson, projektledare för Retail Awards och redaktör på tidningen Market.

Retail Awards arrangeras av Svensk Handel och Market. Vinnarna i de olika kategorierna utses av namnkunniga jurygrupper och presenteras på Retail Awards-galan den 13 maj på det mäktiga Waterfront i Stockholm.

– Jurygrupperna vill ha riktigt många bidrag att sätta tänderna i för att kunna utse i första hand tre finalister och därefter en vinnare i varje kategori. Så i år hoppas vi på rekordmånga anmälningar, säger Thomas Karlsson.

Under förra årets gala stod både stora aktörer och små företagare som vinnare. Synsam, Elgiganten och IKEA tog hem priser i olika kategorier men även e-handlarna Lyko.se och Zalando blev vinnare.

– Det är inte bara vinnarna som blir hyllade på Retail Awards. Också finalisterna lyfts fram i rampljuset och har genom åren fått mycket uppmärksamhet för sina satsningar och framgångar i både branschpress och riksmedia. Och många har verkligen utnyttjat det i sin marknadsföring, säger Thomas Karlsson.

Förra årets vinnare:

Årets tillväxtföretag: Kidsbrandstore
Årets butikskedja: Elgiganten
Årets butikskoncept: Ikea Kök, Stockholm
Årets arbetsgivare: Synoptik
Årets butikssäljare: Annie Ankersjö, Nymans Ur, Stockholm
Årets e-handel: Lyko.se
Årets hållbara butik/butikskedja: Clas Ohlson
Årets logistiksatsning: Zalando
Årets kundklubb: Polarn i Pyret Plus
Årets omniupplevelse: Elgiganten Arninge
Årets butik: Winston & Elle, Sundbyberg
Årets ledare: Håkan Lundstedt, vd Synsam

Missa inte chansen att nominera ditt företag till Retail Awards. Läs mer om Retail Awards, de olika kategorierna, tidigare vinnare och hur man nominerar på retailawards.se.

Senaste inlägg