Utländska turister älskar att shoppa

Publicerad: 2019.02.06   •   Senast uppdaterad: 2019.02.06

Vem är den utländska shoppingresenären?

Utländska turister älskar att shoppa när de besöker Sverige. Men vilka är de utländska shoppingresenärerna? Vad har de för förväntningar på bemötande och utbud? Och vad betyder de utländska turisternas konsumtion för den svenska handeln? Här kan du ta del av det inspelade seminariet och rapporterna som presenterades.

Svensk Handel, Tillväxtverket och Visit Sweden har tagit fram en rapport om utländska besökare och deras shopping i Sverige. På frukostmötet kommer vi att presentera denna målgrupp närmare, ge er en verktygslåda för ert arbete samt påvisa de samarbetsmöjligheter som finns för att nå dem. Om du missade seminariet kan du se det här nedan i efterhand.

Här kan du ta del av rapporten som presenterades på seminariet:

Utländska shoppingresenärer i Sverige

Rapporten i kortversion

Senaste inlägg