2023-11-06

Det bubblar i Norrköping!

Varmt välkommen till årets sista nätverksträff med Norrköping Handel den 21 november! Temat för det avslutande evenemanget detta år är ”Det bubblar i Norrköping!”. Vi kommer att fokusera på de spännande och pågående projekt som formar Norrköpings största handelsplatser.

Vi är också glada över att välkomna Norrköpings Kommun som gästar oss på detta tillfälle genom nya Samhällsbyggnadsdirektören, Bengt Stenberg, för att dela med sig av detaljer om status kring projektet Inre Hamnen. Dessutom kommer Alexander Nejdemo, ordförande för Nya Upplev Norrköping, att berätta om den spännande nystarten av bolaget som vi från branschen har ett stort intresse av. Från Svensk Handel gästar Elisabeth Elmsäter som kommer att presentera och erbjuda insikter om framtidens handel. Inspirationslunchen modereras denna gång av Norrköping Tidningars Mats Willner.

Inspirationsluncherna är kostnadsfria och vänder sig till dig som medlem i branschorganisationen Norrköping Handel. Markera den 21 november i din kalender och anmäl dig redan idag. Tillsammans stärker vi Norrköpings handelsutbud och bidrar till en lovande framtid!

Tid och Plats
21 november klockan 11.15-13.00, The Lamp Hotel

Anmälan
Senast den 17 november till sofia@happyevents.se
Notera eventuella matavvikelser i din anmälan.