Handelsgalan, en härlig kväll fylld med hyllningar och glädje!

Den 15 november 2024 är det äntligen dags för Norrköpings Handelsgala! En kväll full av glamour och förväntan när handelsbranschen i Norrköping samlas för att fira och hylla framstående prestationer. Det blir en kväll fylld av glädje och gemenskap som kommer att skapa mängder av minnen tillsammans!

Vi vill rikta ett varmt tack till våra partners; Norrköpings Kommun, Handels, NKPG City, Castellum, Domino, Ingelsta Shopping, Lundbergs Fastigheter, Mirum Galleria, ICA, Exiso och Norrköpings Tidningar för ert ovärderliga stöd.

Under kvällens gång kommer åtta fantastiska vinnare att ta emot den publikens jubel på scenen. Dessa butiker, bland många andra strålande nominerade, har inte bara utmärkt sig i sina produkter, utan också i sitt engagemang och unika kundupplevelser. Låt oss tillsammans hylla dessa lysande stjärnor och se fram emot ännu fler minnesvärda ögonblick som väntar oss i framtiden!

Om Handelsgalan

Handelsgalan arrangeras av Norrköping Handel för att samla stadens alla handelsintresserade till en gemensam festkväll i allmänhet samt att lyfta fram, belöna och hylla framgångsrika företag, personer och satsningar i handeln i synnerhet. Kvällens höjdpunkt är prisutdelningarna där åtta aktörer inom Norrköpings handel prisas för sina insatser under året. Vinnarna i 5 kategorier röstas fram genom publika röster samt röster från branschjuryn. Årets hederspris utses av Norrköpings Tidningar, Let’s Create-priset utses av Norrköpings kommun och det nya priset i kategorin Handelsanställdas stjärna utses av branschorganisationen Handels.

Arrangör
Partners
Eventpartner