Norrköpings Handelsgala är ett årligen återkommande evenemang. Syftet med Handelsgalan är att lyfta fram framgångsrika företag, personer och satsningar i handeln i Norrköping. Kvällens höjdpunkt är prisutdelningen där åtta aktörer inom Norrköpings handel prisas för sina insatser under året. Vinnarna i de åtta kategorierna utses av en jury med representanter från Norrköpings Handel.

Vem är din favorit?

Nu kan du vara med och rösta fram din favorit bland årets nominerade kandidater!

Rösta här

Vinnare 2021

Butik Bettan

Trots en tuff tid som egenföretagare under pandemin har hon med sin färgstarka personlighet aldrig tullat på sin egen arbetsglädje! En positiv inställning, hög servicegrad och kunnighet har gjort att alla kunder fortsatt alltid känt sig välkomna och väl omhändertagna i butiken.

Årets butik är ett företag där du alltid känner dig välkommen, får en personlig service och där ett trevligt bemötande är en självklarhet. Både den stora och den lilla butiken har möjlighet att vinna denna kategori. Butiken följer med i utvecklingen, inspirerar och har alltid kunden i fokus.

Victoria Cortes, Kicks Ingelsta

Med solklar tydlighet i sitt ledarskap, ett hjärta av guld och ett brinnande intresse för sitt arbete och för människor är den här ledaren något utöver det vanliga. Med eget driv och entusiasm motiverar och inspirerar hon sin personal varje dag och får kunderna att trivas lite extra.

Årets ledare är en person som motiverar och inspirerar sina medarbetare och visar på ett engagemang som bidrar till ett positivt driv för hela butiken. Med tydligt ledarskap och stort förtroende för sina medarbetare skapas ett engagerat butikslag där medarbetarna trivs.

Kjell & Company

Butiken var snabb på att anamma trenden liveshopping under pandemiåret och gör det riktigt bra, med personlig service och stort kundfokus som huvudingredienser.

Årets e-handelsbutik i Norrköping visar på framgångsrik, säker och kundvänlig handel som nyttjar de digitala kanalernas fulla potential. Här visar man på nytänkande och professionalism inom svensk e-handel. Årets e-handlare bedriver försäljning till konsument via nätet och företaget har sitt säte i Norrköping.

Moa Cato, Stadium Ingelsta

Lyhörd, inkännande och hjälpsam. Stjärnkvalitéer hos en medarbetare i vilket team som helst. I det här fallet omvandlas det till att hon alltid ställer upp på sina arbetskamrater och håller en hög servicegrad till kunderna.

Årets butikssäljare drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar och är ett föredöme i branschen när det gäller personlig service. Kunskap, kvalitetstänk, engagemang och arbetsglädje är också viktiga egenskaper.

Eko

EKO är butiken som tog Norrköping med storm och uppenbarligen är ett koncept som också attraherar kunder från andra delar av landet.

Här finns allt för alla och trots strategin med lägre priser tullar man inte på känslan av en hög servicegrad och bra kvalitetsprodukter. Ett varuhus som alltid ger en bra upplevelse och som är ett fantastiskt tillskott på Ingelsta-området.

Årets nykomling är en tilltalande butik som nyligen etablerat sig i Norrköping och som tillför något nytt på sin marknadsplats. Butiken erbjuder ett nytt koncept eller också ett väletablerat koncept som öppnar i nytt läge.

Optiker Persson

Med en evig och trogen känsla för Norrköpings bästa i själ, hjärta och blick har butiken blivit en viktig del i människors vardag.

Här, längs Drottninggatan mitt i stan, har de vågat tro på sin idé genom generationer och satsat på nya vägar i en tid av konkurrens och utmaningar. Deras stora engagemang i förenings- och näringslivet har alltid varit en del av deras vardag, där man drivs av en vilja av att få hela staden att leva och utvecklas. Valet är därför glasklart 2021.

Coop Krokek

Lokalhandel när den är som bäst gör en glad och nöjd. I den här butiken är hyllorna alltid lika välfyllda med varor som personalen är med energi.

Årets matbutik är ett företag där du alltid känner dig välkommen, får en fin personlig service och där ett trevligt bemötande är en självklarhet. I denna fysiska butik är det alltid rent, fräscht, ordning och reda.

Lundbergs, Stadsrum, Magnentus, Castellum

Med ett stort engagemang och genuint intresse har denna kvartett av fastighetsägare gjort allt som står i deras makt för att på ett tryggt och rättvist sätt stöttat handeln i hela Norrköping under pandemin.

Genom att skapa förutsättningar, samverkan och lösningar har många inom handeln trots minskad försäljning ändå lyckats överleva tack vare er.

Dessa aktörer har under många år varit grundstommen i Norrköpings stadskärna och verkat för att samverkansbolaget NKPG City äntligen har bildats. Med kundresan i fokus har ni alltid haft siktet inställt på Norrköping handels utveckling och framtid.

Om Handelsgalan

Handeln är en av Norrköpings viktigaste branscher med över 8000 anställda. Det är för att hylla och uppmärksamma alla dessa som vi arrangerar Handelsgalan! Handelsgalan 2022 blir den 11:e i ordningen och arrangeras av Norrköping Handel i samarbete med Norrköpings Kommun samt flera partners.

Producent är eventbolaget HAPPY Events.

Arrangör
Partners
Eventpartner