2023-11-14

Handelsgalan, en härlig kväll fylld med hyllningar och glädje!

Norrköpings Handelsgala 2023 blev en minnesvärd och glamorös kväll då stora delar av Norrköpings handelsbransch samlades för att fira och hylla framstående prestationer. Det var en kväll fylld av glädje, gemenskap. Det blev en kväll som skapat mängder av minnen tillsammans!

Ett stort tack till våra partners; Norrköpings Kommun, Handels, NKPG City, Castellum, Domino, Ingelsta Shopping, Lundbergs Fastigheter, Mirum Galleria, ICA, Exiso och Norrköpings Tidningar. Er support är ovärderlig!

Åtta fantastiska vinnare tog emot publiken jubel på scenen. Dessa butiker, bland många strålande nominerade, har inte bara utmärkt sig i sina produkter, utan också i sitt engagemang och unika kundupplevelser. Låt oss hylla dessa lysande stjärnor!

Årets Butik BUSFRÖ
Busfrö har förändrat second hand-shopping med sitt cirkulära koncept, och det har blivit det självklara valet för Norrköpings invånare. Här handlar man kläder, skor, inredning och prylar på ett enkelt, roligt och inspirerande sätt samtidigt som man shoppar med gott samvete. Grattis, Busfrö, ni är Norrköpings främsta butik 2023!

Årets Matbutik ICA KVANTUM
Under ny ledning har ICA Kvantum blomstrat. Genom innovativa lösningar och en förbättrad kundupplevelse har butiken blivit den ultimata destinationen för matälskare. Grattis till denna välförtjänta vinst som Årets Matbutik i Norrköping 2023!

Årets Café/Restaurang TINAS CAFÉ Å SÅNT
Tinas Café har vunnit allas hjärtan och är en sann vinnare. Dess generösa öppettider och utmärkta tillgänglighet, tillsammans med en vänlig personal och en unik plats i vackra Knäppingsborg, har skapat en oöverträffad glädje och njutning för både Norrköpingsbor och besökare. Grattis till Tinas Café, ni är Norrköpings strålande vinnare i kategorin Årets Café& Restaurang 2023!

Årets Nykomling ÖSTENSSONS
Familjeföretaget, som har varit verksamt i över 60 år, är nu en sann vinnare i kategorin Årets Nykomling med sin nya etablering i Norrköping. Ni har framgångsrikt satt fokus på färska och närproducerade livsmedel och har snabbt blivit en inspirationskälla för matälskare med sin otroliga matglädje. Grattis till detta pris, ni har berikat vår stad!

Årets E-Handelsbutik STADIUM
Stadium har lyckats skapa vinnande upplevelser genom sin användarvänlighet och förmåga att guida kunder genom ett imponerande utbud av tiotusentals produkter. Med er mångåriga erfarenhet och djupgående kundkännedom, har ni en unik förmåga att förstå och tillfredsställa varje individuells unika behov, oavsett smak, budget och geografisk marknad. Grattis till Stadium, ni är våra välförtjänta vinnare i kategorin Årets E-handlare! Norrköping är så stolta över er!

Handelsanställdas Stjärna av branschorganisationen Handels
Handelsanställdas Stjärna tilldelas Sara Avenhammar, Rusta.

Sara har en ledande position som huvudskyddsombud och ordförande på en av Norrköpings största arbetsplatser. Som förebild och företrädare för sina arbetskamrater jobbar hon tillsammans med arbetsgivaren för att skapa Norrköpings bästa och inte minst säkraste arbetsplats.
Sara är också en förebild för Handelsanställdas Förbunds alla medlemmar och förtroendevalda. Hon har dom senaste 2 åren utbildat inte mindre än 250 skyddsombud här i Norrköping med omnejd!

Let’s Createpriset av Norrköpings Kommun
Årets Let’s createpriset tilldelas Ica Kvantum Klockaretorpet för intresse och engagemang.

Eleven får ett tydligt schema av handledaren men även ett varmt välkomnande. Eleven får en ordentlig genomgång av butiken och dess värderingar och värdeord. Eleven har alltid en person som är ansvarig oberoende på vilken avdelning som eleven arbetar på vilket ökar tryggheten för eleven.
Vi som skola har alltid lätt att få kontakt med butiken och handledaren. Butiken hjälper även gärna till med kunskap och tid även när inte det är apl-tid. Vi på försäljning-och serviceprogrammet anser därmed att Ica kvantum Klockaretorpet är en butik som hjälper Norrköpings framtid med sin framtid.

Hederspriset av Norrköpings Tidningar
Årets Hederspris tilldelas Sandströms.

Mitt i ingenstans – mellan citys puls å ena sidan och handelsplatsens surr å andra sidan – ligger butiken med Norrköpings längsta skyltfönster, som lockar blickarna från 1000-tals personer varje dag. Här, i den gamla biografen Royal vid stadens norra promenad, har generationer klätt sig för vardag och fest. Det är en modig 100-åring, som lyckats skapa sin egen framgång och hitta en egen väg genom modets alla oväntade turer och tuffa utmaningar. Då var det Lagos. Nu är det Sandströms.

 

Tack för en underbar kväll, och vi ser fram emot fler minnesvärda ögonblick i framtiden!

//Norrköping Handels Styrelse