2024-02-29

Norrköpings Besöksnäringsforum och Match-Up 2024

Norrköpings Besöksnäringsforum och Match-Up är en mötesplats där Norrköpings kommun i samverkan med företag verksamma inom besöksnäring och handel vill möta och matcha nya framtida medarbetare. Syftet är att attrahera unga människor att utbilda sig och söka jobb inom branscherna samt att locka nya arbetssökande.

Plats: Louis De Geer Konsert & Kongress
Datum: 10 april 2024
Tid: 8.00 till 17.00

INFORMATION FÖR UTSTÄLLARE
Norrköpings Besöksnäringsforum och Match-Up består av två delar med olika målgrupper. Montern ska vara bemannad och tillgänglig hela dagen och får gärna visa på exempel från er verksamhet. Mässan är öppen den 10 april klockan 8.00–17.00.

Som utställare deltar du kostnadsfritt.
Anmäl dig senast den 8 mars. Till anmälan…


FRÅGOR & SVAR


Vad ingår i monterytan?
Ett ståbord eller lågt bord 70×180 cm. Ni kan välja på plats. Behöver ni el i montern? Kontakta Karina Rosberg Larson på karina.larsson@norrkoping.se

När får vi börja lasta in och bygga vår monter?
Vi återkommer med exakta tider för inflytt. Leveransadress och inflytt är via Holmengatan 24.
Montern ska vara färdig klockan 8.00 den 10 april när mässan öppnar.

Är det något mer vi som utställare borde tänka på?
Försök fånga mässbesökarnas uppmärksamhet! Kanske kan man få lära sig att vika servetter? Eller hur man bäddar en hotellsäng så där perfekt? Eller bjud in till en kul tävling? Bara fantasin sätter gränserna.

Exponera er på mässans skärmar!
Under dagen finns flera skärmar i lokalen där ni som utställare har en möjlighet att synas. Vill ni synas på skärmarna? Maila logotype och ett kort budskap till karina.larsson@norrkoping.se

Monterplacering
Information om er placering lite närmare dagen för mässan.


BESÖKSNÄRINGSFORUM OCH MATCH-UPS TVÅ DELAR OCH MÅLGRUPPER

Arbetsmarknadskunskap klockan 8-15
Målgrupp:
årskurs 8 elever
Ökad kännedom och kunskap inför kommande gymnasieval
Elever i årskurs 8, bjuds in till en arbetsmarknadsdag, med tema arbetsmarknadskunskap besöksnäring och handel som en del i ordinarie utbildning.

Rekrytering klockan 15-17
Målgrupp:
arbetssökande
Matcha arbetssökande och arbetsgivare
Våren 2023 genomfördes den andra rekryteringsträffen vid namn Norrköping Match-Up tillsammans med besöksnäringsbranschen. Uppföljning visar att flera av de utställande företagen har anställt personal efter Match-Up och nu kommer träffen tillbaka under Norrköpings Besöksnäringsforum. Som utställare bör du vara förberedd på att kunna ta emot frågor och ansökningar från arbetssökande på plats.