Partners

Handelsgalans sponsorer och partners är viktig pusselbitar i genomförandet och utvecklingen av arrangemanget.​

Norrköpings kommun

Norrköping är en spännande kommun med många nya etableringar och verksamheter. Tillsammans med systerstaden Linköping har Norrköping startat initiativet East Sweden, som arbetar för tillväxt och ett välmående näringsliv i regionen. I området bor nästan en halv miljon människor person och fler flyttar hit varje år. Här finner man attraktiv natur, en lockande bostadsmarknad och ett levande kulturliv, utöver det växande universitet och det expansiva näringslivet.

Handels

Handels är en medlemsorganisation som driver handelns frågor för parti-, detalj- och e-handeln. Idag förbättrar vi villkoren för ca 130 000 butiksanställda i Sverige.

Ingelsta shopping

Alldeles utanför centrala Norrköping ligger Ingelsta Shopping beläget. Köpcentret rymmer 50-talet butiker, en food court samt ett lekland.

Lundbergs fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel.

Castellum

Castellum är en av Sveriges största fastighetsägare. Castellum är även en av Sveriges största fastighetsutvecklare och ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag – varje dag går 250 000 människor till jobbet i våra lokaler.

Norrköpings tidningar

Norrköpings Tidningar är Sveriges äldsta nu utkommande nyhetstidning, grundad 1758 och därmed även en av världens tio äldsta tidningar. Under många år var tidningen ett familjeföretag, men 1875 ombildades det till ett aktiebolag. Sedan 1947 ägs tidningen av Erik & Asta Sundins stiftelse.

Mirum Galleria

Med över 50 butiker under samma tak erbjuder Mirum Galleria en av Östergötlands största shoppingutbud.

ICA

ICA Maxi, ICA Strömmen, ICA Spiralen och ICA Smedby i Norrköping stöttar Handelsgalan för vi tycker den är viktig för både branschen och framför allt för alla duktiga butiksmedarbetare inom Norrköpings handel, de förtjänar lite extra uppmärksamhet och stjärnglans alla dagar i veckan!

Galleria domino

Galleria Domino utgör en del av Norrköpings City och rymmer närmare 40 butiker och restauranger.

Exiso

Exiso levererar städlösningar för nya krav på renlighet. Våra tjänster hjälper företag med höga krav att uppnå sina mål.
Med vår erfarenhet och långsiktiga tänk är våra metoder spetsade för den nya tidens krav.

NKPG City

NKPG City är ett bolag som samägs av näringslivet – fastighetsägare, handel, hotell och restaurang samt många andra typer av företag och organisationer. Tillsammans med Norrköpings kommun är deras mål att utveckla och stärka Norrköpings stadskärna. Allt från att göra stadskärnan trygg, tillgänglig och hållbar för alla, till att skapa kommunikation och marknadsföring som attraherar fler besökare.

Happy events

Happy har skapat 100-tals möten sedan 1989. Happy kan producera och utveckla allt från små exklusiva möten till stora internationella events genom att kombinera kreativitet, logistik och stark projektledning.