Rösta på din favorit

Norrköpings handelsstjärnor ska prisas! På Norrköpings Handelsgala riktar vi strålkastarna på Norrköpings hela handelsbransch och hyllar samtidigt årets främsta handlare i totalt sex kategorier.

Röstningen är nu avslutad.
Vinnarna presenteras LIVE på galan den 29 oktober och via Norrköping Handels sociala plattformar.

Årets butik

Årets butik är ett företag där du alltid känner dig välkommen, får en personlig service och där ett trevligt bemötande är en självklarhet. Både den stora och den lilla butiken har möjlighet att vinna denna kategori. Butiken följer med i utvecklingen, inspirerar och har alltid kunden i fokus.

Boheme

Med sitt breda utbud – i den lilla butiken – av spännande, roligt och unikt sortiment i kombination av en driftig, godhjärtad och inte minst lösningsorienterad personal har Boheme hittat en nisch som Norrköpingskunderna älskar.

Becks Urhandel

Med sin gedigna erfarenhet är Becks Urhandel, för såväl gamla som nya kunder, en destination i Lindens Köpcentrum. Kombinationen av digitala verktyg och personlig kompetens levererar butiken en service i toppklass. Att kaffemaskinen alltid går varm för oss kunder vittnar om omtanke och kärlek.

Normal

Normala varor till onormala priser, som Tax-free fast på hemmaplan. Butikens affärsidé kan ingen ta miste på! Med sitt fantastiska merchendice-arbete förändrar butiken sitt utseende konstant för att öka upplevelsen. En förebild i Norrköping hur varor kan disponeras för att skapa köpsignaler.

Rösta här

Årets butikssäljare

Årets butikssäljare drivs av att alltid överträffa kundens förväntningar och är ett föredöme i branschen när det gäller personlig service. Kunskap, kvalitetstänk, engagemang och arbetsglädje är också viktiga egenskaper.

Linda Ählström Trygg

PeGe:s Nordsjö Idé & Design

Med ett leende på läpparna och ett trevligt bemötande, levererar Linda alltid proffsig hjälp till sina kunder. Förmågan att alltid hjälpa till på ett sakligt och trevligt sätt hyllas av konsumenterna gång på gång.

Nancy Asmar

Kicks Linden

På ett varmt och personligt sätt engagerar sig Nancy i kunden och blir som en vän du kan lita på. Med flera års erfarenhet överträffar hon gång på gång kundernas önskemål. Nancy är bäst på det hon gör, och hon älskar det. Det märks varje dag.

Mathilda Nilsson

Cubus Mirum

Mathilda lyser! Med sitt varma och välkomnande sätt, mot såväl kunder som arbetskollegor, briljerar hon med att se det individuella behovet i stunden och får köpsuget att växa från en vara till en hel outfit. Mathilda är en förebild för alla butikssäljare i staden.

Rösta här

Årets e-handel

Årets e-handelsbutik i Norrköping visar på framgångsrik, säker och kundvänlig handel som nyttjar de digitala kanalernas fulla potential. Här visar man på nytänkande och professionalism inom svensk e-handel. Årets e-handlare bedriver försäljning till konsument via nätet och företaget har sitt säte i Norrköping.

Coop Risängen

Med sitt tydliga ledarskap guidas arbetslaget på Coop Risängen till att alltid leverera en hög kundnöjdhet. Butiken har rekordsnabbt svarat på den ökade efterfrågan på ”click & collect” mat.

ICA Maxi

En fantastisk online butik med grym utlämning och känsla för service. Med sin lättnavigerade plattform har ICA Maxi skapat förutstättningar för att ha ett digitalt möte i världsklass!

ErikaTubbin.se

Receptet med det trevliga egendesignade sortimentet, med dess roliga och snygga budskap gör att ErikaTubbin.se har etablerat sig som härlig ”nice to have-shop” i Norrköping. Det unika konceptet kombinerat med en personlig service gör att köpkraften har stor potential i den digitala handeln.

Rösta här

Årets ledare

Årets ledare är en person som motiverar och inspirerar sina medarbetare och visar på ett engagemang som bidrar till ett positivt driv för hela butiken. Med tydligt ledarskap och stort förtroende för sina medarbetare skapas ett engagerat butikslag där medarbetarna trivs.

Tamara Guri

Glitter

Med ett naturligt ledarskap signifikativt med personlighet och tydlighet leder Tamara Guri, varje dag, Glitter mot framgångar. Hennes driv och energi är en gåva som smittar av sig på medarbetarna. Med både kunden och kollegorna i fokus är Tamara en artist på retailhimlen.

Nathalie Simonsson

Rituals

Driftig, energifylld och den gladaste tjejen på planeten. Det, det är Nathalie! Som ledare inspirerar hon med sitt driv och kraft i butiken. Med sitt stora hjärta coachar hon sitt team på Rituals till trygghet, engagemang och positivism vilket smittar av sig på gästerna i butiken.

Oscar Berg

Volt

Volt utvecklas varje dag med Oscars ledarskap. Balansen mellan vän- & chefsskap är en konst som han proffesionellt bemästrar. Med ett stort hjärta, engagemang och kunskap i handelsfrågor får han medarbetarna att uppleva världens bästa jobb – varje dag!

Rösta här

Årets matbutik

Årets matbutik är ett företag där du alltid känner dig välkommen, får en fin personlig service och där ett trevligt bemötande är en självklarhet. I denna fysiska butik är det alltid rent, fräscht, ordning och reda.

ICA Strömmen

Med sin engagerade och kunniga personal sprids glädje till varje enskild kund. Genom mod, kreativitet och lust har ICA Strömmen utvecklats till ett självklart val för stora kundgrupper. Butikslayouten med inspirerande varupresentationer påvisar ambitionen att ligga i framkant för att möta dagligvaruhandels utmaningar.

ICA Kneippen

Är ICA Kneippen Norrköpings charmigaste butik? Ja, om kunderna får bestämma. Med sin lilla butikskostym tvingas butiken, vara träffsäkra i sortimentsutbudet för att tillgodose kundernas upplevda behov. I en stenhåd konkurrens tävlar ICA Kneippen med den bästa kundservicen, från tidig morgon till sen kväll, som främsta vapen.

Matöppet Svärtinge

Den familjära butiken har under sitt starka och personliga ledarskap skapat en mötesplats för alla åldrar. Lyhördheten till kundernas önskemål, en fantastisk service, en trivsam miljö ger personalen på Matöppet alla Svärtingebor en service värd att uppmärksammas!

Rösta här

Årets nykomling

Årets nykomling är en tilltalande butik som nyligen etablerat sig i Norrköping och som tillför något nytt på sin marknadsplats. Butiken erbjuder ett nytt koncept eller också ett väletablerat koncept som öppnar i nytt läge.

To Decay

To Decay är en butik som måste upplevas! Med stor känsla för egenproduktion och design har butiken blivet en färgklick på Norrköpings handelskarta. Affärsidén med att sticka ut i sortimentsfrågor, lokalproducerat och synen på kunden – människan -gör att butiken är en av stadens mest färgsprakande nykomlingar!

NetOnNet

NetonNet:s snabba och lättnavigerade handelsplattformar, en affärsidé som visar på nytänk och mod att skippa rabatter till förmån för äkta värde har företaget äntligen öppnat upp en fysisk butik även i Norrköping.

Ikea planeringstudio Ingelsta

IKEAs planeringsstudio har på kort tid välkomnats av Norrköpingsborna. Med hög precition, kreativitet, och service har personalen redan hjälpt 1000-tals kunder att drömma och förverkliga sina hemprojekt. Med sin smidiga kundresa och snabba leveranser är ett av Sveriges mest framgångsrika företag nu tillgängligt även i Norrköping.

Rösta här

Röstningen är avslutad!