2024-03-07

Välkommen till Handelsdagen Insights 2024!

– där samverkan formar framtidens handel i Norrköping!
Vi hälsar alla Norrköpings handlare och fastighetsägare varmt välkomna till en dag full av insikter, inspiration och samarbete! Handelsdagen Insights 2024 är inte bara ett evenemang; det är en möjlighet att tillsammans forma framtidens handelslandskap i vår älskade stad.

Datum: 10 april
Tid: 11.30-17.00 + AW
Plats: Hemerycksalen, Louis De Geer konsert & kongress

Begränsat antal platser. Sista anmälningsdag den 5 april

Vad kan du förvänta dig på Handelsdagen Insights 2024?

Utveckla nätverk och samarbeten
Handelsdagen Insights är skräddarsydd för att stärka och utveckla Norrköping Handels nätverk. Möt andra passionerade handlare i vår stad.

Insikter och inspiration från Svensk Handel
Henrik Ekelund och Elisabet Elmsäter Vegsö från Branschorganisationen Svensk Handel tar er med på en resa genom handelns utmaningar och förutsättningar. Upptäck möjligheterna, utmaningarna och de unika förhållandena som präglar Norrköping.

Norrköpings kommun i fokus
Stadens ledande tjänstemän och politiker presenterar sig själva och ger er en inblick i pågående projekt som kommer att forma stadens handel idag och imorgon. KSO Sophia Jarl och Kommunalrådet Olle Vikmång deltar i en öppen dialog för att svara på era frågor och skapa ökad förståelse.

Föreläsning ”Hur AI påverkar detaljhandeln” med Alexander Flaig
Låt dig inspireras av en framtid där innovation möter intelligens genom Generativ Artificiell Intelligens (GenAI). Alexander tar oss med på en resa genom GenAIs banbrytande kraft och delar med sig av dess oändliga potential. Upptäck möjligheterna att omvandla och förnya vårt sätt att engagera och imponera på våra kunder. I Alexanders presentation av GenAI får vi en inblick i hur denna teknologi inte bara förändrar spelplanen utan också öppnar dörrar till nya och spännande möjligheter. Föreläsningen ges på engelska.

Föreläsning ”Affärsrelationer i världsklass” med Kristoffer Schjött-Quist
Kristoffer Schjött-Quist är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare inom affärsrelationer. Under 25 år har han följt 1000-tals Svenska företag från insidan och hjälpt dem med nya perspektiv på kommunikation. Föreläsningen tar ursprung i hur några av världens främsta företag möter sina kunder live och digitalt. Försäljning och upplevd kvalitét i en ny tid där relationer mellan människor är nyckeln till framgång. Fokus på hur medarbetarna gör skillnad och hur du på ett ögonblick kan skapa ELLER krossa en långvarig affärsrelation.

Delaktighet, samhörighet och framtidstro!
Handelsdagen Insights är inte bara en händelse – det är en plats där engagemang, samtal och inspiration som bidrar till att stärka Norrköping som en handelsdestination i toppklass. Mötets huvudsyfte är att skapa en känsla av delaktighet och samhörighet som vi vill ska prägla vår handelsstad.

Moderator
Dagen kommer att ledas av den erfarne moderatorn Mats Willner.

AW
Avslutningsvis, efter en eftermiddag fullspäckad med insikter, inspiration och nätverkande, bjuder vi in er alla till en gemensam AW till självkostnadspris. Det är en fantastisk möjlighet att fortsätta diskussionerna och utbyta idéer i en avslappnad atmosfär. Platsen kommer att presenteras under seminariedagen.

Vi ser fram emot att möta er alla på Handelsdagen Insights 2024 och tillsammans forma en framtid där Norrköping blomstrar som handelsdestination!

Med vänliga hälsningar,
Norrköping Handel