2024-03-19

Varsågod, vi utlovar en boost redan nu!

Vi är glada att Kristoffer Schjött-Quist är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare inom affärsrelationer och försäljning kommer och gästspelar på Handelsdagen Insigths den 1 april.

Under 25 år har han hjälpt företag att skapa relevanta möten med personal och kunder. Föreläsningen handlar på hur beteenden påverkar kundupplevelsen och hur vi alla kan bli bättre i en allt mer digital värld.

Affärsrelationer i världsklass
Föreläsningen tar ursprung i hur några av världens främsta företag möter sina kunder live och digitalt. Försäljning och upplevd kvalitét i en ny tid där relationer mellan människor är nyckeln till framgång. Fokus på hur medarbetarna gör skillnad och hur du på ett ögonblick kan skapa ELLER krossa en långvarig affärsrelation. 

 

OM HANDELSDAGEN INSIGTHS
Datum: 10 april
Tid: 11.30-17.00
Plats: Hemerycksalen, Louis De Geer

Norrköping Insights arrangeras av Norrköping Handel. Stadens handlare, fastighetsägare och politiker välkomnas till en dag full av insikter, inspiration och samarbete. Handelsdagen är inte bara ett evenemang; det är en möjlighet att tillsammans forma framtidens handelslandskap i vår älskade stad.

Läs mer och anmäl dig senast 5 april www.norrkopinghandel.se

Välkommen!